Vad skulle du önska dig?

Jag såg en väns önskelista till sin födelsedag. Hon önskar sig tid. Jag funderar lite på vad jag gör med min tid och hur jag skulle kunna ge bort lite tid. Kan inte komma på hur jag skulle kunna.

Snart fyller min älskling år och det är bara sex veckor kvar till vår stora dag. Vi har önskat oss en massa saker. Vi har inte önskat oss tid. Vi har räknat med att vi har tid till allt vi behöver göra =)
Jag har lite tid och mycket att göra men ingen lust. I fredags så var E här och hjälpte mig med min uppsats. Jag har nämligen kommit fram till att det är svårt att diskutera litteratur med sig själv. Så hon och jag diskuterar och hjälper mina tankar ut på papper. Om en vecka ska jag träffa handledaren för vi har bokat tid.
Många som planerar bröllop brukar säga att bordsplaceringen är svår och tar mycket tid. I vårt fall tog det knappt en timme och än så länge har jag inte kommit på något som är fel eller inte som jag har tänkt mig. Alla kommer få roligt tror vi i alla fall.
Tiden är ur led. Jag hävdar att det beror på vilken axel du tittar =) (putslustigt =)

Hur produktiv är du?

I dag är ingen bra dag. Ja den är bra för D kommer hem men jag har ingen ork eller inspiration att göra någonting. Så ingenting blir gjort.
I veckan har jag i alla fall fått en del gjort. Har en plan på min litteratur (tack vare E) och så har jag jobbat en dag sen har jag blivit bokad nästan alla dagar som jag har satt upp att jag är ledig i maj. Så om man slår ut det på en vecka så har det varit bättre.
I helgen ska vi till omberg och kolla runt lite samt äta middag med några av Ds jobbarkompisar. Ska bli kul.
RSS 2.0