EECDIMMDL

I dag var jag på universitetet och träffade lite vänner samt kollade in utställningen. Det var riktigt mysigt att vara där och se deras verk. Saknar dock inte att vara student utan är mycket glad att den delen av livet är över i alla fall just nu. Har även träffat E och E samt deras lille C. De fikade och vi åt lunch på ikea. Vi firade även D:s lillebror I som fyllde 15 och nu ska vi hem till M och M för en trevlig spelkväll med dem och D och L. Många människor i dag men det är bara ett kärt nöje att få tid att träffa alla =)

Blinda och dumma

Har nu gjort näst sista testet på RMC. Mina äggstockar och livmodern ser fina ut och det var ingenting som blockerade något. Så nu har jag och maken hittat på en massa skämt om att våra gener motverkar graviditet genom att de inte kan skilja på höger och vänster, har dåligt lokalsinne samt något om mitt synfel som förklaring till barnlöshet...
Vi tappar inte modet utan fortsätter som innan, en månad i taget. Så fortsättning följer.

Hästkorv

Var på ännu ett fantastiskt bröllop i torsdags. Massa underbara tal och männiksor som bara sprider en massa kärlek omkring sig. Maken blev kär i en rökt korv som serverades på natten. Brudparet tyckte det var en bra idé att ge honom en korv morgonen efter eftersom det hade blivit lite över. Detta gjorde min make så lycklig att han var tvungen att sitta och stirra på korven i några minuter med ett lyckligt leende och sen lägga upp en bild på FB. Jag antar att detta är samma förfarande han kommer ha när vi väl får barn...
I går kväl var även bästa grannarna här och var bakisakut. Vi idkade lite byteshandel - fyra skruvar mot en påse chips, en 2 liters cola och cheez doodlepåse. Jag tror jag vann mest på det bytet =)
Nu ska jag baka bröd, tvätta och se på serier hela morgonen.

2012

Ja jag har önskat mig saker inför det nya året,
ett garage
pysslande i trädgården
sy balklänningar klart med niorna
släppa iväg mina nior till gymnasiet
se hur kommunens ekonomi klarar sig (min budget på lilla skolan)
Festen i går var jättekul, vi åt fantastisk mat på temat skog. Så trattisar, älgstek och lingonparfai (stavning?) stod på menyn. Vi pratade en massa, de andra sjöng en truddelutt och jag påminde min man om att i natt var det fem år sen vi firade nyår ihop för första gången och jag träffade hans bästa kompisar =)
Det är mycket som har hänt sen dess.
RSS 2.0