Nätter

Har vaknat två nätter i rad nu och undrat om inte förlossningen ska sätta igång. I gränsen mellan vakenhet och sömn så är det så lätt att få för sig att den lilla sammandragningen i kombination med kissignödigheten är värkarbetet som sätter igång. Himla irriterande. I går var det svårt att gå för sammandragningarna hindrade det hela. I dag är det inte lika illa.. än. Men de har satt igång i alla fall. Så jag hoppas ju på att bebisen tittar ut någon gång den närmsta veckan. Men det kan ju ta tre veckor till. Sån himla väntan. 
 
Tack för alla goda råd och tankar om oro, känns så skönt att ha människor som man kan få stöta och blöta sina tankar med. 
 
Hormonerna går ju lite upp och ner just nu. I går satt jag och började nästan gråta vid tanken på den lilla lilla bebisten som skulle petas in i den lilla lilla overallen och ner i babyskyddet och hur det skulle se ut... sååååå söt =) 
Fanstastiskt vad fantasin kan hitta på med en. 
 

Oro

Börjar fundera på hur det kommer vara efter förlossningen. Tänk om det inte blir så rosenrött som jag tror? Tänk om det blir precis så, tänkt om...
Så någon som har överlevnadsråd?

Packning

I går kväll fick jag en sammandragning som hette duga. De kommer med lite olika intervall under dagarna och är bara övning för livmodern men de är ändock jäkligt jobbiga. I går så stod jag alltså i köket och hade en sammandragning som gjorde att jag inte kunde röra mig. Detta resulterade i att D kommer in i köket, tittar lite bekymrat på mig, resolut macherar fram till en hylla i köket och tar fram påsen med blandade nötter går ut ur köket och kör ner den i bb-väskan. Skönt att se att han börjar fundera på att bb börjar närma sig =)

Ett tag sen

Ja det var ju ett tag sen. Bygget går frammåt och nu är väggarna resta. Jag har mycket att titta på varje dag och njuter av att det går så bra framåt. Det gar blivit lite fel fall på plattan men det ska de fixa med diamantslipning?!
Jag har varit hos barnmorskan och allt ser bra ut, bebisen växer som den ska och magen med den, jag har fortfarande ont i fogarna och går på kryckor och det blir inte bättre men jag gör lite saker i alla fall. Saknade verkligen vattengympan i veckan (lovledigt) då det är enda tiden som jag kan slappna av helt. 
Vi har varit och tittat på lampor till garaget i helgen och köpt inomhusbelysningen, vi såg att de inte stod med i offerten och hittade ett bra erbjudande på Bauhause. Funderar på om man ska ha rörelsedetektor, timer eller skymningsrelä till lamporna ute. Lutar åt skymningssrelä men ska fråga lite mer insatt folk och se vad de säger. Tog en vacker bild på morgondiset i dag, underbart att vakna till =)
 
RSS 2.0