Händigt =)

Jag har en händig man =) I helgen har han verkligen fått visa vad han går för. Vi inhandlade ett elfa-garderobssystem till klädkammaren. Jag planerade och ritade och han fick plocka ihop och montera. En något annorlunda arbetsfördelning. Jag fick lära mig att inte lägga mig i hela tiden och han fick klura mycket mer =)
Men nu är den uppsatt och vi har så smått börjat hänga in saker men det måste ju så klart gås igenom under tiden också så att vi inte bara trycker in kläder som vi inte kan ha längre för det känns lite onödigt =)

Skit

Har i två nätter nu inte sovit särskilt mycket. Är i dag glad över att jag ska på vattengympan och sen till sjukgymnasten så jag ska inte ha lektion utan jobba hemifrån. Tycker synd om mig själv lite =(

Kryckor

Jag har fått två nya bästa vänner. De är grå och lagom långa att hänga på när benen inte orkar föra kroppen framåt. =(

Å andra sidan så var vattengympan i dag mycket bra och jag har inte så många dagar kvar att jobba innan jag kan få penningar i olika slag som försäkringskassan förhoppningsvis delar ut.

Kroppkakehelg

Denna helgen samlas delar av släkten i vårt hus och gör kroppkakor och framför allt så äter vi kroppkakor =)
Har även fått gubbarna att göra lite nytta i trädgården. Det är helt fantastiskt väder =)
Vagnen har anlänt och är monterad, alla babykläder är tvättade och snart ihopvikta.
Just i dag har jag ont men det skiter jag i för jag trivs just nu med tillvaron i övrigt =)

Rörelse

I natt och i dag har Skrutten varit väldigt aktiv. Har en mage som ibland ser ut som om en ailien håller på att ta sig ut.

Vikten spelar ingen roll?

Har klarat av första dagen på jobbet efter sjukskrivningen. Jag har gjort en massa planerande i dag och haft en lektion. Jag har även talat med chefen men de har inte bestämt sig ännu hur jag ska kunna jobba så vi får väl se hur det går.
Har även gjort klart min ansökan om gravidpenning. Hoppas att den går igenom men efter alla efterforskningar så verkar det inte som om textillärare är de som får detta beviljat... inte ens sjuksköterskor på vårdboende med en massa människor att lyfta har för jobbigt jobb =( Och jag som bara har maskiner som väger 10-12 kg.

Vatten = lättnad

halvvägs genom dagen och nu ska jag ta en tupplur inför lunchen och att träffa läkaren. Sen ska jag även ta en liten fika på stan med E eftersom vi båda har varit på mvc =)
Har tränat vattengympa för oss med foglossning i dag. Jag ville inte gå upp ur vattnet när det var klart, har nog aldrig varit med om något så härligt som att slippa smärtan när jag var i vattnet. Mycket tråkigt att stiga upp och genast känna hur det onda kommer tillbaka. Men nästa vecka är det inställt men sen är det varje vecka fram tills Skutten ska titta ut =)
Undrar om jag inte ska försöka komma till badhuset lite andra dagar i veckan med.

Och knip och dra....

Var hos sjukgymnasten i dag och hon skrev ett intyg på mina besvär så att det finns när jag kommer till läkaren på onsdag. Jag fick råd om stretchövningar som jag ska göra tre gånger om dagen för att inte mina muskler ska göra så ont och hon visade även hur jag ska gå med kryckorna eftersom jag tycker det är svårt.

Just nu så är sömnbristen och känslan av oduglighet värst. I natt hade jag svårt att sova och jag orkar inte mer i dag efter att ha gått från parkeringen på sjukhuset och sen till sjukgymnasten. Passade på att klaga på att hon satt väldigt dumt till för oss som har svårt att gå =)

Helt underbart väder ute men det uppmuntrar inte att bara kunna sitta och titta på det. Skulle så gärna vilja vara ute och jobba i trädgården eller på skolan och jobba med ungarna. Tre månader med en massa tid att inte göra någonting på. Ska se om jag kan sy lite någon dag. Städa mitt skrivbord, göra någon nytta.
RSS 2.0