Overload

Är trött ända in i själen.

Snark

Som mamma så ska man ju hinna mycket så under tiden som jag duschar så brukar jag lägga E i babygymmet på golvet inne på toaletten. I dag så duschade jag senare än vanligt vilket resulterade i att vår lille söte pojke var ovanligt tyst och när jag tittade till så hade han somnat i gymmet. Han såg något anklagande ut när jag lyfte upp honom för att lägga honom i sängen i stället. Man ska inte störa den björn som sover =)

Spacklad

Vi har haft en underbar helg. I förra veckan så insåg vi att vi måste få E:s rum klart innan vi får besök om tre veckor. Gäster måste ha någonstans att sova. Så vi chansade att våra vänner som vi brukar ha arbetshelger med kunde ställa upp på kort varsel. Och så var det, dessa underbara människor packade in sig själva och sina snart ett år gamla barn och kom till vår undsättning. Så nu har vi fått både förrådet och hobbyrummet/verkstaden spacklade och slipade. Nu har vi bara lite spacklande och målning kvar och det tror jag faktiskt vi ska kunna klara av innan vi får besök. Behöver bara hitta en byggfläkt för det är lite svårt för spacklet att torka. Så det är mitt mission i dag - leta byggfläkt.

Positiva tankar

I dag är vi på resande fot, vi ska på dop i Lomma. Det ska bli kul inte bara för dopet utan även för att vi får chans att träffa två andra par :-) 
 
Denna veckan har varit positiv. Den började med att vi ammade utan amningsnapp och detta har vi fortsatt med hela veckan och det går hur bra som hellst. E har även sovit två hela nätter (amning kvinnan läggning klockan nio tio, mitt i natten vid tretiden och sen halv sju sju på morgonen) i spjälsängen. Hans far och jag vet inte riktigt vad vi ska göra med den extra metern som har dykt upp mellan oss i sängen. Maken var även underbar i onsdags och såg till att jag fick egentid. Så jag passade på att klippa mig, köpa doppresent och fixa mina glasögon. I torsdags så hade E och jag ett tillfälle att utöva lite mammaterapi och vi var på Ikano och köpte två bodysar, märkpenna och jeans till mig :-)
Garaget fick äntligen all el indragen och nu är lampor och portar installerade. Jag var även hos kuratorn i onsdags och det kändes bra att få någon utomstående att tala med.  
 
Så nu håller jag tummarna att det inte kommer tillbaka och biter en i asen :-) 
 
 
RSS 2.0