Snart

Jag har vänner som snart blir flera i familjen och det ska bli så spännande =) Vi jobbar ju på vår familj med och hoppas det ska gå bra det med. Vi är halvvägs till sommarlovet med och det ska bli riktigt spännande att få uppleva en hel sommar i huset. D planterade ju hundratals påskliljor i vägkanten och nu börjar de titta upp. Det ser mycket bra ut.

SEGER

I dag är jag en bra lärare, jag vet inte hur det kommer se ut i morgon men i dag var jag fantastisk =) Hade gjort klart planeringen, den höll och eleverna verkar fatta 50% av det jag har sagt... Segern är liten men den är min...

Ibland tar helgen nästan inte slut

Oj va saker vi har gjort i helgen. Det mesta har skett innan klockan tolv på dan. I går så hade D jouren och behövde tala en massa i telefonen från 8 på morgonen till sex på kvällen. Vi var uppe redan vid sju, inte för att vi egentligen behövde utan för att vi inte kunde sova längre. Sen satte vi igång och dra bort det gamla staketet som var kvar runt tomten.. mycket slit blev det i ca tre timmar, sen var det väck. Oj va stor tomt det blev =) Vi var även på Bauhaus och köpte den efterlängtade komposten samt några lister som vi behövde för att skydda den nya tapeten när man går in från hallen. Dessa lister är ännu inte uppe men de är halvvägs till hallen =) Vi spenderade även en halv förmögenhet inne på maxi. Inte på mat utan en fin korg och en ny spade för den gamle hade skaftet gått av på. I dag har vi bränt av allt gräs på slänten så nu är det svart och fint och nytt gräs kan växa upp utan att behöva konkurrera med gamla tovor. Vi satte ihop den nya komposten och har ivrigt samlat på oss minsta smula under dagen. Vi har även hunnit med en massa fikor och matätande med vänner i helgen. Vi har äntligen varit inne i grannens hus och fått se hur de har det. Jag tror även att jag har lyckats producera några fräknar i solen =) Underbart har livet känts och kroppsarbete visade sig ge bättre nattsömn än hjärnarbete.

Extremt och nära...

Ny ljuddämpare instalerad, vi har även testat den fina kompressorn med lagningssatts som finns i nya Corsan. Den funkade jättebra och nu har däckets lagats =) så här verkar allt gå enligt planerna. Vi har varit på dubbeldate med M&M i tisdags. Vi såg "Extremt högt och otroligt nära" och käkade mat på de klomp. Hade inte varit på Klompen innan och blev glatt överraskad.. Den godaste Fish and chips jag ätit ever =) Filmen var mycket bra och jag brukar tycka att ameriakanska draman är lite storsvulstiga men detta tilltalade mina mer lågmälda toner. Jag ser också fram mot att få bli tant Baloo många gånger under året. Såå sjukt många barn kommer att finnas i vår närhet och jag ser fram mot våra mer vetenskapliga försök att skaffa egna =)

Paper-cut

Har arbetat på egen hand i dag... öppnade en mio-katalog och fick tre papercut på två fingrar.. nu är jag fint omplåstrad med färgade plåster och ska snart iväg med vår lilla skruttebil som ska få en ny ljuddämpare. Hoppas vi, vi får se hur händiga jag och M kan vara =)

Lee igen

Har funderat på detta med Smile. Deras petande resulterade i att jag fick ovanligt ont i käken och sedemera en sprängande spänningshuvudverk och allmän olustkänsla i kroppen. Jag stannade hemma i går från jobbet eftersom jag inte orkade med en dag med elever. Det hade nog blivit riktigt jobbigt både för dem och mig. Jag stannade i stället hemma och nu funderar jag på om inte Smile ska betala en arbetsdag till mig. Vad tycker ni?
RSS 2.0