tip tap

Maken sa i dag:
Inte viste jag att min önskan om att snart få höra ljudet av små fötter skulle betyda att vi skulle få möss på vinden.
I dag fick vi för övrigt en kallelse till rmc, peppar peppar, det går bra nu och tre månaders väntetid till första mötet var inte något som hände. Utan i stället så fick vi komma dit inom en månad.

blygsamhet

Hade en lång dag på jobbet i går, men avslutade jobbdagen med ett mycket trevligt medarbetarsamtal med chefen. Har börjat bli bra på det här med att framhålla mig själv i bästa dagen men glömde inte lite lagom blygsamma farhågor om ekonomi och misslyckanden.
I dag ska jag ha trä- och metallslöjd och det är förhoppningsvis en mycket bra dag jag har framför mig.

Knock on wood

Jaha, knock on wood. Efter samtalet i måndags så har jag i dag, av min trevliga gynläkare utan att träffa henne (dvs. sparat 300 kr), fått en remiss till RMC (reproduktionsmedicinskt centrum) eller som jag brukar tänka - rättsmedicinskt centrum =)

Kotten var är du?

Kotten ville inte infinna sig denna månaden heller. Besvikna och ledsna satt maken och jag i morse och tittade på stickan som skulle visa två streck men envisas med ett hela tiden. Nu är det dax att ta tag i detta och höra av sig till kvinnokliniken. Jag inledde infosökandet med att kontakta reproduktionsenhetens sidansvariga om att deras hemsida var dålig och att informationen försatte barnlängtande par i moment 22. Glatt överaskad så svarade de att de genast skulle ta tag i detta (på en söndag!!!). Jag hoppas att resterande process kommer vara lika effektiv och enkel =)
RSS 2.0