Planering

Funderar lite på om jag har kommit ihåg allt till bröllopet nu -

kyrka

festlokal

smink och hår

band

mat

dryck

blommor

klänning

och så underkläder, inga svårigheter säger ni men så dyker frågan upp – ska jag ha strumpor, strumpbyxor eller au naturelle?

Någon som har några råd. Det rådet som måste passa in till svaret är att det skall vara bekvämt, och bröllopet är i juli…

Funderingar

Funderingar över en uppsats är nog inte så ovanliga, men i mitt fall så har de nu pågått i ca 2,5 år. Nu undrar jag om jag kan knyta ihop säcken, kan jag få ihop en dåligt underbyggd undersökning. Jag tror jag j dag lyckades dra en parallell mellan Vygotskij vår käre sociokulturelle fader och Gardners olika inlärningsstilar, men hur långa paralleller får man egentligen dra? Måste lämna tillbaka Vygotskij till biblioteket i morgon och funderar på hur jag ska göra för att få tillbaka den innan jag ska lägga fram, som dyslektiker tar det tid att läsa och jag behöver mer tid, men nu är den reserverad av två andra personer så jag får väl snällt vänta de veckor detta tar. Ska skriva lite på resultatet så länge och låna om en massa andra böcker. Jag önskar att jag var en fena på snabbläsning, men det gäller tydligen bara romaner och deckare =/

Tvättdag?

Inga rena strumpor i kompletta par kvar =/

Sjuk?

Vinterkräksjukan är här i krokarna och lurar. Har varit och handlat åt sjuklingarna i dag, jag tror att jag inte blev smittad men vi fikade ihop i gårkväll. Funderar på om jag inte mår lite illa i alla fall, eller inte… tiden får visa hur det blir.

Bra video?

Hittade denna genom Karins Blogg

De har verkligen sjungande korvar med bröd *asg*

Barn

Har jag sagt att jag inte är barnkär, jag har liksom inte den där genen som automatiskt gör att jag klickar med alla barn och vet precis vad de vill. I går var jag förskolelärare för första gången i mitt liv, det gör jag gärna inte om... Kände en enorm frustruation av att inte ha någonting att göra, att bara titta, försöka kommunicera och att inte få något som helst gensvar. Nu vet ni att jag inte är den som drar mig för att fjanta med miner men inte ens det gick hem i denna tuffa omgivning. Nej 3 till 5 åringar är inte min gebit helt enkelt. Ser däremot fram mot att ha femmorna och niorna i textil i dag. Äntligen någonting som jag kan och som jag förstår och som jag kan förmedla till personer som lyssnar på mig och inte stoppar isolering i munnen...

Nytt

Jag har äntligen fått en ny mobil... efter tre hårda år med samma mobil och ett fiasko i mitten så har jag äntligen fått låna =) pengar av D så att jag kunde köpa en ny =) så nu är jag löjligt glad =)

Funderar

Funderar på läraryrket, ansvaret, lärartäthet, arbetsuppgifter och min utbildning. Känns som om jag måste göra det efter att ha läst och sett detta.
Jag skulle vilja se en undersökning där man tog med de sociala följderna av neddragningar inom skolan och undersökte vilka arbetsuppgifter som finns i realiteten för en lärare i skolan och hur mycket ensamtid som var elev kan få från lärarna i skolan.

Ändra inriktning

Funderar på att byta riktning... bli lärare mot de yngre åldrarna... Ska bara se vad som händer om jag senare i livet vill läsa till lite, typ trä- och metallslöjd som inriktning.
-------
Just det ja.. dessa är sååå söta =)
RSS 2.0