Huset

Nu har vi flyttat in i vårt drömhus. Vi har kartonger överallt och en massa papper och en massa att packa upp. I dag har E och hennes lille son C (16 månader) varit på besök hela dagen och vi har packat upp köket samt tagit bort halva gunnebostngslett. D har börjat jobba på att jämna ut gräsmattan och C tyckte det var så spännande att se på att vi fick barnvakt i nästan en timme.
I morgon ska vi göra stan osäker med en massa shopping =)

Diggiloo och bröllop

Dagarna går fortare när man inte har riktig semester borta från hemmet. Vi har nu packat hela lägenheten, lite spridda saker ligger på olika platser i lägenheten och ska packas i några få lådor men annars så är det klart.
I dag ska vi åka söderut och bevista Diggiloo samt bästa vännernas bröllop, det ska bli sååå kul. Sen tillbaka och köra alla saker till huset.
Kram på hela världen i dag är en bra dag...

Semester

Har nu kickstartat semestern med en resa till Cypern. Sol, bad, god mat och mycket trevliga vänner har gjort veckan fantastisk. Vi var i Fig Tree Bay och bodde i ett rum 50 m från stranden med egen terass. Veckans stora I-landsproblem var att få tag i de bäst anpassade solstolarna för oss. Skulle man ligga under palmerna eller under parasollen? Vi testade båda och kom fram till att de fanns olika behov. De två sista dagarna kunde vi i alla fall säkra platserna utanför terassen så det kändes ganska lyxigt. D och jag firade vår första bröllopsdag med en trevlig middag på Del Gusto (har inte riktigt koll på namnet men det var trevligt). Det var samma ställe som vi hade gått till första kvällen och vi hade verkligen trivts där. De hade sååå bra service (ca 15 sekunder för att plocka upp och byta ut en tappad gaffel =)
Nu ska vi packa i några dagar och fixa, sen blir det ett bröllop och lite diggiloo. Och om mindre än en vecka så flyttar vi =)
RSS 2.0