Bäckensmärta

Har varit hos sjukgymnasten i dag och fått konstaterat att foglossningen finns kvar. Fan sa jag och börjar nu träna igen =(

Asgarv

Häromkvällen sitter maken och jag i soffan. Jag har facebook uppe på min laptop i knät. Maken böjer sig fram och ser att jag har ett youtube-klipp på skärmen som inte är igång. Han duttar bestämt med pekfingret på skärmens playmarkering...
Min förundrade min och hans överraskade sa nog allt. Vi asgarvade en lång stund. Nu har vi sett vad paddan kan göra för konstigt med hjärnan =)

Kärlek

Handlingar kan bli mekaniska men aldrig kärlek.

Sonen ligger och sover i pappas säng när han gått till jobbet. Hur underbart är det inte att känna kärlek för en så perfekt liten pojke =)

Måsten och vilja.

Många måsten gjorda i dag, tvättat, målat och varit på bvc för vaccinationen i dag. E skötte sig jättebra och mammahjärtat fick bara känna sig stolt och mammigt när han blir ledsen men efter 15 sekunder i mammas famn bara kelar och gosar. Han sov hela eftermiddagen sen. Får se hur natten blir. 
 
Fick även fika med vännen E i förmiddags, var mysigt att få komma ut på promenad och sätta sig en stund med näsan i solen på altanen. 
RSS 2.0