1 år

I dag är det ett år sen D föll på knä och friade. Detta firar vi med att ha en hel helg där vi bara ska mysa och ha det bra. Så i dag har jag jobbat mycket med litteraturen till min uppsats för att kunna känna mig ledig i helgen och så ska jag nu börja göra i ordning lite i lägenheten så att det är en lugn helg där vi inte behöver städa =)
Min underbara tärna hjälper mig att titta på nagellack eftersom jag nu två gånger har fått tag i ett nagellack som inte passar, kan kännas som en liten sak men just nu så gör de små sakerna att alla de stora går lättare =)
I morgon ska D få se vigselringen och den ska nog beställas då med =) Här är en bild för er som inte har varit och snokat på bröllopstorget =)
Fadenfattning
Denna är liknande, samma fattning. Vi ska nog göra en ring till D med så det syns att han är gift =)
Funderar även på vilka låtar som skall spelas på vigseln och så funderar jag på vad man har i spellistan på kvällen. Det ska ju gå att dansa till. Orka inte med det just nu så det får vänta ett tag.
Mycket bröllop nu när det bara är två månader och tre dagar kvar =)

Tråkigt

Just nu har jag sååå tråkigt. Har haft en förkylning som har gnolat lite på första versen och så har D varit iväg i först G-borg, sen Halmstad och nu Malmö. I dag kommer han hem i en timme eller så och packar väskan på nytt för att åka vidare till Örebro och jobba där i två veckor. Han är dock hemma nästa helg. Jag saknar honom något förjordat. Så här sitter jag och filar lite smått på min uppsats, sover, äter och väntar.. Inget roligt liv kan jag säga. Hade jag varit frisk och haft pengar så hade jag kunnat gå ut och kanske shopa mig glad eller nått =P

Tränat

I dag har jag tränat för första gången inför tjejmilen. Ska springa/jogga/gå den 5 september. Tänkte ta med mamma (hon och svägerskan har tjatat nu i flera månader på att jag ska följa med =) så nu i helgen ska jag överraska mamma med att jag ska med. Jag följer ett schema som finns här. Har gjort den första dagen, dvs. 2min gång och 2min jogging gånger åtta. så 16 minuter totalt höll jag på. Blev riktigt trött och sen fem minuter stretching. För någon som inte har tränat på drygt ett år så är det riktigt lämpligt men det går =) Så nu ska jag äta frukost och duscha sen ska det läsas inför uppsatsen.

Slut

Har vikat åt en man som nog skulle behöva ta en paus i livet. Han har haft två stroker på ett år och är nu sjukskriven efter senaste. I dag när jag var där så upptäckte jag vad som händer när en lärare som kör med mallslöjd samt inte har någon direkt undervisning och sågar allt till eleverna på bandsågen. Eleverna blir lata och ser slöjden som ett fritispass där tiden skall gå och läraren skall tillverka allt åt dem. Ingen hade hållit i en såg innan så jag hade en liten lektion om hur sågar funkar och vilken man använder till vilket. Sen har de inga planeringar heller och det håller helt enkelt inte. Jag är helt slut men jag tror de definitivt kommer vilja ha mig tillbaka snart eftersom han kanske inte kommer tillbaka och jag och textilläraren kom bra överrens och hon skulle ringa mig om hon ville vara ledig =)
Jag är i alla fall nöjd med min egen insatts.

Solsken

Har suttit på altanen och solat medans jag läste till mitt examensarbete.
Nu sa jag vila en stund och vänta på att matinspirationen kommer =)

Planer

Som en del kanske vet så planerar jag ett bröllop till i sommar. I helgen har det blivit en hel del gjort, vi har smakat på efterrätten, kollat bordsdekorationer, bokat hår, träff med guldsmed och konditorn, Så snart känns det som om jag har koll. Kom även på i går att det kan ha varit stressen över bröllopet (inbjudningarna) som gjorde att jag fick magsår =/ kanske inte det som var planen men nu måste jag vara lite försiktig i alla fall =)
I helgen åker vi till Stockholm för D vill gå på trädgårdsmässa och jag sa kolla brudkrona och skor =)
RSS 2.0